Warsztaty kulinarne – są jeszcze wolne miejsca na sobotnie warsztaty

Robimy chleb, ser, masło i piwo…

""

Wyrabiamy ser, pieczemy chleb i wyrabiamy masło – 17 marca 2012
W programie warsztatów  – domowa produkcja sera gouda, pieczenie prostego chleba na drożdżach, wyrabianie masła w tradycyjnej maselnicy.  Zajęcia prowadzi Krzysztof Jaworski. Koszt od osoby 30 zł. Zapewniamy produkty i urządzenia. Czas 3 godziny. Początek o godzinie 10.00.
 

""Warsztaty warzenia regionalnego domowego piwa – 17 marca 2012
Uwarzysz  wyjątkowe piwo pod okiem browarnika Artura Wasielewskiego. Zapewniamy produkty i urządzenia. Koszt od osoby 25 zł. Czas 3 godziny. Początek o godzinie 10.00. Warzymy weizena z wędzonym słodem.

 Zniżki dla rodzin i młodzieży szkolnej, liczba miejsc ograniczona.
Wydajemy certyfikaty uczestnictwa. Zgłoszenia: tel. 55 2475733, kom. 505433202

e-mail biuro@zph.org.pl

Udostępnij tę informację:

Facebook
Twitter
Pinterest

Chcesz więcej?