Pracownia kuchni regionalnej zaprasza na warsztaty serowarskie i piwowarskie

Nauczymy się wytwarzania podpuszczkowego sera żuławskiego oraz ricotty jabłkowej. Uwarzymy też piwo pszeniczne – ciemnego weizena. Spotkania są okazją do samodzielnych prób a także umożliwiają konsultowanie kulinarnych przepisów i technologii ich wytwarzania. Jak zwykle zajęcia prowadzą serowar Krzysztof Jaworski i piwowar Artur Wasielewski. Zapraszamy w sobotę 23 lutego 2013 roku o godzinie 10.00. Koszt 25 zł od osoby. .

Nauczymy się wytwarzania podpuszczkowego sera żuławskiego oraz ricotty jabłkowej. Uwarzymy piwo pszeniczne – ciemnego weizena. Spotkania są okazją do samodzielnych prób a także umożliwiają konsultowanie kulinarnych przepisów i technologii ich wytwarzania. Jak zwykle zajęcia prowadzą serowar Krzysztof Jaworski i piwowar Artur Wasielewski. Zapraszamy w sobotę 23 lutego 2013 roku o godzinie 10.00. Koszt 25 zł od osoby.
 

Udostępnij tę informację:

Facebook
Twitter
Pinterest

Chcesz więcej?