Warsztaty serowarskie – 21 stycznia 2012
W programie warsztatów – domowa produkcja serów podpuszczkowych dojrzewających czyli samodzielne wykonanie sera mennonickiego, serka mozzarella, sera smażonego twarogowego z kminkiem. Zajęcia prowadzi Krzysztof Jaworski. Koszt od osoby 27 zł. Zapewniamy produkty i urządzenia. Czas 3 godziny. Początek o godzinie 10.00.
Warsztaty warzenia regionalnego domowego piwa – 28 stycznia 2012
Uwarzysz swoje wyjątkowe piwo pod okiem browarnika Artura Wasielewskiego. Zapewniamy produkty i urządzenia. Koszt od osoby 25 zł. Czas 3 godziny. Początek o godzinie 10.00.
Warsztaty domowego pieczenia chleba – 11 lutego 2012
Zajęcia prowadzi Krzysztof Jaworski i Danuta Adamska -Grochowska.
Zapewniamy produkty i urządzenia. Koszt od osoby 15 zł. Czas 2 godziny. Początek o godzinie 10.00.
Zniżki dla rodzin i młodzieży szkolnej, liczba miejsc ograniczona.
Wydajemy certyfikaty uczestnictwa. Zgłoszenia: tel. 55 2475733, kom. 505433202
e-mail biuro@zph.org.pl