Pieczenie chleba i warzenie domowego regionalnego piwa – sobota 11 lutego

Są jeszcze wolne miejsca na warsztaty pieczenia chleba domowym sposobem. W programie: podstawy teoretyczne, jak zrobić wieczny zakwas, technologia pieczenia chleba na zakwasie, chlebek na szybko… Pokaz i warsztaty prowadzi Krzysztof Jaworski – z wykształcenia technolog żywienia, propagator Slow Food. Począwszy od 11 lutego warsztaty piwowarskie będą odbywały się w każdą sobotę od 10.00 do 14.00. Prezentacja całego procesu warzenia bez tajemnic prezentuje Mistrz Browarnictwa. Co tydzień prezentacja warzenia innego piwa.

""Począwszy od 11 lutego warsztaty piwowarskie będą odbywały się w każdą sobotę od 10.00 do 14.00. Prezentacja całego procesu warzenia bez tajemnic prezentuje Mistrz Browarnictwa. Co tydzień prezentacja warzenia innego piwa.
 

 

 

 

 

dodano 06-02-2012

Udostępnij tę informację:

Facebook
Twitter
Pinterest

Chcesz więcej?