• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Warsztaty kulinarne - są jeszcze wolne miejsca na sobotnie warsztaty

Wyrabiamy ser, pieczemy chleb i wyrabiamy masło - 17 marca 2012
W programie warsztatów  - domowa produkcja sera gouda, pieczenie prostego chleba na drożdżach, wyrabianie masła w tradycyjnej maselnicy.  Zajęcia prowadzi Krzysztof Jaworski. Koszt od osoby 30 zł. Zapewniamy produkty i urządzenia. Czas 3 godziny. Początek o godzinie 10.00.
 

Warsztaty warzenia regionalnego domowego piwa - 17 marca 2012
Uwarzysz  wyjątkowe piwo pod okiem browarnika Artura Wasielewskiego. Zapewniamy produkty i urządzenia. Koszt od osoby 25 zł. Czas 3 godziny. Początek o godzinie 10.00. Warzymy weizena z wędzonym słodem.

 Zniżki dla rodzin i młodzieży szkolnej, liczba miejsc ograniczona.
Wydajemy certyfikaty uczestnictwa. Zgłoszenia: tel. 55 2475733, kom. 505433202

e-mail biuro@zph.org.pl

Aktualności

Zajęcia ceramiczne

 

zobacz

 

 

Informacja o żuławskich wydarzeniach w jednym miejscu



zobacz

 

Gra Muzealna



zobacz

 

 

Sklepik

Na polderach i w podcieniach - krajobraz i architektura Żuław



zobacz

Galeria

zobacz

Newsletter

Mapka

 

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego